Menybok
Beskriv så noggrant som möjligt vad Du äter vid följande Menymåltider
Starta: ___ / ___ och anteckna i 8 dagar
Återbesök: ___ / ___ kl. ____ ____
Så här fyller Du i Menyboken
- Använd ett uppslag för varje dag. Extrablad finns längst bak.
- Skriv veckodag och datum överst.
- Ange måltidsbenämning och plats för måltiden.
- Anteckna vad Du ätit så ingående som möjligt.
- Om Du äter en sammansatt maträtt tex köttgryta, anteckna då alla livsmedel som ingår i denna.
- Beskriv livsmedlet så noggrant Du kan:
- Tillagningssätt tex stekt, kokt, gratinerat.
- Typ av fisk tex makrill, torsk.
- Typ av grönsak tex ärtor, gurka.
- Djurslag och styckningsdel tex nötkött, märgpipa.
- Fetthalt tex ost 28%, lättmjölk.
- Varumärke tex Frionor. - Anteckna mängden dryck varje gång Du dricker under dygnet (ej kaffe, te och choklad) tex öl 25 cl (1/2 burk), mineralvatten 2 dl.
- Anteckna intag av vitaminer, mineraler, naturmedel och läkemedel under dygnet
- Namn tex Bafucin
- Varumärke tex Leo
- Mängd tex 3 kapslar (40 mg/st) - Bär med Dig menyboken och anteckna i samband med att Du äter eller dricker så att Du inte glömmer någonting.