Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Datainsamling - MKC

Det finns tre olika versioner av baslinjens frågeformulär, version två betraktas som huvudversionen. Frågeformuläret innehåller bl a frågor om fysisk aktivitet, mediciner (både reseptbelagda och icke receptbelagda) samt sjukdomar i släkten. Uppgifter om dessa frågor finns lagrade i separata filer eftersom de i regel innehåller flera rader per deltagare. Enkätundersökningen som gjordes ca 5 år efter baslinjen innehåller liknande fast färre frågor.

MKC baslinje (1992-1996)

Dokumenten öppnas i ny flik

MKC 5-års undersökning (1997-2001)

Dokumenten öppnas i ny flik

MKC kardiovaskulära undersökning (2007-2012)

Dokumenten öppnas i ny flik